Karate Triatlon i Stoholm

Dansk Arbejder Idrætsforbund i Jylland fejrede i weekenden 70 års jubilæum. Stoholm Fritids- og Kulturcenter lagde rammer til de sportslige udfoldelser, og blandt DAI’s sportsgrene var også karate med.

I karate er man almindeligvis meget bevidst om, hvorvidt man er til markeringskarate eller kontaktkarate, og de to typer konkurrence er da også helt adskilte i DAI. Men netop et ekstraordinært arrangement som et jubilæumsstævne, var en god anledning til et ekstraordinært tiltag; så i dagens anledning blev der både kæmpet markerings- og kontaktkarate.

Som overgang mellem de to konkurrenceformer havde man også indlagt kata – klassisk konkurrence i figurøvelser.  Dermed havde man i dagens anledning skabt karate triatlon, ganske som forbilledet svømning, cykelløb og løb.

Omstilling fra den ene konkurrenceform til den anden på meget kort tid, skulle vise sig at være den største prøvelse. Det blev til både op- og nedture for deltagerne ved den uvante konkurrenceform, inden jubilæumsmestrene – de seje karate triatleter – kunne kåres.

Jubilæumsmestrene blev:

Piger:

Louise Bolding    Viborg

Drenge:

Johannes Jørgensen    Viborg

Kadetter:

Julian D. Bjerrekær    Viborg

Juniorer:

Rasmus Venneberg    Struer

Kvinder:

Gabriela Grove    Viborg

Mænd:

Julius D. Bjerrekær    Viborg