Kontingentpriser

Kontingent børnehold: kr. 395,- hver 3. måned
Kontingent voksenhold: kr. 695,- hver 3. måned

Se mere her nedenunder:
Kontingenter pr. 1. januar 2000 (stadig gældende 18 år senere!).
Adgang til Viborg Karate skoles lokaler og faciliteter har betalende medlemmer. Læs venligst nedenstående oversigt og find derefter den kontingentform, der måtte passe én bedst:

 1. Årskort: kr. 2450,-

  Den billigste betalingsform. Man får 18% rabat i forhold til kvartalsbetaling, og det er en bedre forrentning, end man kan få for pengene i banken. Årskortet giver adgang til ubegrænset træning ét år frem. Årskortet kan ikke stilles til bero; men med en månedspris så lav som kr. 204,-  er der også råd til et par måneder eller to, hvor man ikke måtte træne. Det bedste er dog, at man føler sig mere tilskyndet til regelmæssig træning ét helt år frem. Der er jo alligevel betalt.

 2. Fast abonnement

  Ved at betale kr. 200,- i indmeldelsesgebyr og forpligte sig til en 2 måneders opsigelsesvarsel til udgangen af et kvartal, kan man træne til kun ca. halv pris af månedskortet. Der betales kun for én aktivitet, men der er adgang til begge, karate og styrketræning samt benyttelse af foreningens faciliteter.

  Kr. 695,- pr. kvartal

  Ved den faste kvartalsabonnementsordning kan man i gennemsnit træne for kr. 53,- om ugen. Det er meget billigt, når der sammenlignes med faciliteter, størrelse, udstyr, åbningstider, kvalitet af aktiviteter og udbuddet af instruktion. Man bliver mest glad for abonnementsordningen, hvis der sættes system i træningen, og her vejleder instruktørerne gerne. Opsigelsesvarslet skal naturligvis respekteres for, at det kan hænge sammen for klubben, at tilbyde kontingent til ca. halv pris.

  For børn på børnehold (karate) er abonnementsordningen kr. 395,- pr. kvartal med kr. 100,- i indmeldelsesgebyr og ellers samme betingelser som for voksne. Søskende på karatehold kan med fordel løse årskort og dermed opnå søskenderabat. Få et tilbud.

 3. Månedskort: kr. 415,-

  Månedskortet giver adgang til ubegrænset træning i åbningstiden indenfor aktiviteterne én måned frem fra udstedelsesdatoen. Månedskortet anbefaler vi til alle nye, der lige vil se den første tid an m.h.t. hvor regelmæssigt, der trænes, forinden et evt. længerevarende (og meget billigere) medlemskab indgås,
  – eller vi anbefaler månedskortet til dem, der måtte være i en situation, hvor der er sandsynlighed for, at et længerevarende medlemskab ikke vil kunne udnyttes,
  – eller til dem, der simpelthen kun ønsker at binde sig for én måned ad gangen.