Træning

I Viborg Karate Skole har vi træningstilbud for både mini, børn, juniorer og voksne, og der er tilbud på et hvert niveau.

Om man alene ønsker at dyrke karate som selvforsvar / motion, eller vil prøve sig selv af ved at deltage i et begynderstævne – eller er ambitiøs og vil træne for at opnå elite / internationalt niveau – så har vi træningstilbud, der matcher.

Teknisk- såkaldt motorisk træning iblandet almen fysisk optræning udbydes på alle faste hold.

Klik for at læse mere om MINI, Børn, Juniorer, voksne og individuel træning eller vælg dem fra menuen i toppen.

Lørdagstræning

Hver lørdag er der stævnetræning. Stævnetræningen foregår på den enkeltes præmisser, og både begyndere og øvede deltager. Stævnetræning er for de, som ønsker at forbedre deres fysiske form og kampevne.

Man bør som begynder ikke være bekymret for at deltage i denne træning – det er de mere øvedes fornemmeste pligt at sætte niveauet, så det passer. Stævnetræningen er fra kl. 09:30 til kl. 11:00 lørdag formiddag. På de lørdage, hvor der måtte være udenbys stævner, kan stævnetræningen blive flyttet.

Generelt

MINI, børn, juniorer og voksne har mange træningstilbud. Træningsplanen har indbygget fleksibilitet, så der kan vælges både til og fra. Det kan være, at man har ekstra mange lektier for – at man går til anden aktivitet – at man mangler kørelejlighed – at man bijobber – at man er ved at tage kørekort etc. Men kan man blot én af gangene, kan holdet godt følges.

Aldersinddelingerne for holdene er vejledende. Der kan være særlige hensyn at tage til søskende omkring dage og transport, således at man med fordel kan holde den ældste lidt tilbage eller rykke den yngste frem, som det måtte passe ind i familiens tid. Eller der kan være særligt seriøst trænende, som med fordel kan komme på et ”ældre” hold, for at blive tilstrækkeligt stimuleret.

Spørg i klubben. Der er mange erfarne at trække på.